Afscheidshuys d’ Beek biedt u als familie veel mogelijkheden qua verzorgen, opbaren en afscheid nemen in Prinsenbeek. Afscheidshuys d’ Beek beschikt in het nieuwe pand aan de Beeksestraat 5, over drie volledig ingerichte rouwkamers, welke tevens dienst kunnen doen als 24 uurskamer. Bij het gebruik van een 24 uurskamer bepaalt u het moment waarop u naar uw geliefde wil om even “samen” te kunnen zijn. Ook in onze huidige verzorgruimte, hebben we nog meer gelegenheid om een familie in de gelegenheid te stellen, te assisteren bij de opbaring. Voor de ene familie is dit de gehele verzorging van een dierbare, voor een ander is dit uiterlijke verzorging.

Ook kan een dierbare indien gewenst, in Afscheidshuys d’ Beek geholpen worden met een eenvoudige balseming. Dit kan prima in ons Afscheidshuys d’ Beek. Wilt u daarbij aanwezig zijn, dan is ook dat geen probleem. We zijn eerlijk en open in onze werkzaamheden en transparant in de kosten.

Iedereen van Prinsenbeek en omgeving kan bij ons en door ons worden verzorgd en opgebaard, ongeacht waar hij/zij verzekerd is of door wie u de uitvaart laat verzorgen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ook zijn we in de gelegenheid om eenvoudige diensten voor groepen tot ca. 40 belangstellenden te organiseren. Daarbij kunt u een PowerPoint met muziek presenteren en aansluitend een kopje koffie met een broodje.

Heeft u persoonlijke wensen en wilt u deze met ons “delen” in wat wij noemen een “voorbespreking”? Wij komen vrijblijvend en zonder enige verplichting bij u thuis om u te informeren over de mogelijkheden die er zo al zijn, daarbij rekening houdend met uw wensen en uw financiële mogelijkheden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor iedere vorm van een thuisopbaring. Wij verlenen u een ruim aanbod aan mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring in de uitvaart-branche mogen wij met recht stellen: dit is echt specialistisch werk.

Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer: 076 – 50 22 887. Maar voor meer informatie kunt u ons ook een mail sturen naar: info@reedijkuitvaart.nl

Ook bent u iedere morgen van 09.00 tot 10.00 uur hartelijk welkom bij Femke en Jan, wij staan u graag te woord met een kopje koffie of een glas thee.

Femke Machielsen en Jan Reedijk, Telefoon: 076 – 50 22 887.

www.reedijkuitvaart.nlinfo@reedijkuitvaart.nl