Regelen van een crematie

Een plechtigheid voorafgaand aan een crematie, kunt u op diverse locaties doen. Veelal wordt daarbij gebruik gemaakt van het crematorium, maar ook op andere locaties behoort dit tot de mogelijkheid. Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en Tilburg zijn de meest dichtbij gelegen crematoria.

Wij onderhouden met alle crematoria nauwe contacten, dus ook met het crematorium van uw keuze. In alle crematoria is er gelegenheid om muziek naar keuze, een PowerPoint of film te presenteren.Ook hebben alle crematoria uitgebreide mogelijkheden voor catering. Maar ook een eenvoudig kopje koffie met een koekje/cake is een mogelijkheid.

Samen met u verzorgen wij een persoonlijk en respectvol afscheid. Zo is er voldoende ruimte voor een persoonlijke invulling van de dienst, namelijk voordrachten, sketches, anekdotes, live muziek laten klinken, maar ook een kerkkoor kan zo’n respectvol moment vervullen. Wilt u de dienst op “afstand” laten bijwonen, dan
kan dat ook. Een dienst opnemen behoort ook tot een mogelijkheid.

 

 Kosten van een crematie

Nadat iemand is gestorven komt al snel de vraag welke wensen iemand heeft uitgesproken na dienst overlijden. Een crematie kan in veel situaties financieel aantrekkelijker zijn dan begraven. Onder condities verzorgen wij een eenvoudige crematie voor het bedrag van € 2.495,00.

Klik op de button om naar de condities van de Basisuitvaart te gaan.

Wilt u een crematieplechtigheid in het crematorium met een eenvoudige catering, dan kost u dat gemiddeld zo’n € 4.500,00. Wilt u een meer uitgebreide crematie i.c.m. met een koffietafel, dan spreken we over € 7.000,00. Maar wilt u een uitvaartplechtigheid op een niet traditionele wijze, ook dan kunnen wij u daarbij helpen om een juiste keuze te maken.  Zo kunt u in een buurthuis of een partycentrum een uitvaart laten plaatsvinden, misschien heeft u een redelijk tuin of een ruime kamer, ook dan zijn er mogelijkheden, de Wet op de Lijkbezorging, biedt u daarin veel mogelijkheden. Uiteindelijk bepaalt u de wijze waarop een afscheid plaats zal vinden.

Klik op de button om naar bijzondere uitvaarten te gaan.

Om een overledene niet “achter te laten in een aula”, begeleidt een familie tegenwoordig hun dierbare naar de ovenruimte. Indien gewenst kunt u ook aanwezig zijn bij de invoer.