Een uitvaart is een uitdrukking van respect, liefde en genegenheid voor diegene die is gestorven. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering dient achter te laten. Daarvoor zetten wij ons van Jan Reedijk Uitvaartverzorging ons elke dag opnieuw in.

Jan Reedijk verzorgt al sinds 1990 uitvaarten in de gehele regio West-Brabant en Zeeuws Vlaanderen. Eerst bij een grote landelijke uitvaartorganisatie, daarna als zelfstandig uitvaartverzorger.
Daardoor kunnen wij steunen op een jarenlange ervaring in de uitvaartbranche en hebben een kritisch blik voor het kleinste detail. Samen met mijn collega Femke Machielsen willen wij graag ook uw uitvaart verzorgen. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal, herinneringen en uw wensen. Wij nemen alle praktische zaken uit handen of ondersteunen u wanneer de familie veel zelf wil regelen. De combinatie van jarenlange ervaring, vakmanschap en betrokkenheid, maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem/haar past. Daarom onze veelgebruikte slogan in onze advertentie:

“Een uitvaart is de spiegel van iemands leven”.

In de loop van de afgelopen jaren hebben we dan ook heel veel families mogen begeleiden en zijn dankbaar dat veel families een jarenlang vertrouwen hebben in de personen achter Jan Reedijk Uitvaartverzorging. Onze taak is het om dit vertrouwen nog vele jaren waar te maken.

Zeker van service en kwaliteit

Door uw uitvaart toe te vertrouwen aan Jan en Femke van Jan Reedijk Uitvaartverzorging, bent u verzekert van een hoge mate van deskundigheid en ervaring. Al 30 jaar een begrip in de regio.
Wij werken met uiterst betrouwbare partijen die ons daarin ondersteunen. Uw uitvaart, tot in de perfectie geregeld en uitgevoerd.

 

Onze uitvaartverzorgers

Enige tijd geleden kreeg ik de mogelijkheid de mooie stap te kunnen nemen om mensen te helpen in moeilijke tijden, door partner te worden bij Jan Reedijk Uitvaartverzorging. Tot dat moment was ik in de detailhandel werkzaam, maar door omstandigheden kwam ik aanraking met het begeleiden en helpen van mensen bij uitvaarten.
Vanaf het eerste moment wist ik dat hier mijn hart lag en ik in dit prachtige vak verder wilde gaan. Het luisteren, ideeën aandragen, maar ook praktische zaken uit handen te kunnen nemen -waardoor mensen tijd krijgen voor het echte afscheid- vind ik elke keer weer inspirerend om te doen. Ieder afscheid en uitvaart is even bijzonder en uniek. Ik vind het bijzonder om u daarbij behulpzaam te mogen zijn.

U kunt op mij rekenen, iedere moment van de dag!

 

Na zijn middelbare schoolopleiding is Jan Reedijk is uiteindelijk in Roosendaal neergestreken en is daar na het overlijden van zijn vader gefascineerd geraakt door het werk in de  uitvaartbranche. Vanaf januari 1990 werkt Jan fulltime als uitvaartverzorger en nu als zelfstandig uitvaartondernemer in geheel West-Brabant.
Zoals hij zelf zegt: “dit werk is een deel van mijn leven” en ik wil het nog wel even blijven doen. Maar door de komst van zijn nichtje Femke zal dat ooit kunnen gaan veranderen.

Ook het Afscheidshuys d’ Beek in Prinsenbeek heeft hij gerealiseerd. In 2015 kregen we de goedkeuring om dit te realiseren voor de inwoners van d’ Beek en omgeving. Hij is er trots op om op deze wijze iets voor de Beekse gemeenschap te kunnen betekenen.