Hoe kunnen we samen de uitvaart regelen?

Als iemand overleden komen er veel emoties naar boven en lijkt de wereld stil te staan. Toch moet er in korte tijd veel worden geregeld. Wij begeleiden u hierin stap voor stap en zorgen ervoor dat uw wensen uitgevoerd (gaan) worden. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, zodat we uw wensen en vragen door kunnen nemen.

shutterstock_285296222
Als iemand is overleden belt u ons om te helpen bij het regelen van de uitvaart. Wij zijn 7 dagen per week – 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 076 – 50 22 887
shutterstock_419166946
Jan Reedijk Uitvaartverzorging is er ook ná de uitvaart voor u. Kort na de uitvaart bezoeken wij de nabestaanden voor een evaluatie. Uw eventuele vragen hopen we te kunnen beantwoorden, en uw bemerkingen en suggesties nemen we als goede raad van u over. Immers, ook van onze cliënten kunnen we veel leren. In dat gesprek overhandigen we u ook het boek ‘Zorg Erna’, een leidraad bij alles wat na de uitvaart geregeld moet gaan worden.
people and mourning concept - woman with white lily flowers and coffin at funeral in church
Mocht u kiezen voor een begrafenis, dan gaan we samen met u kijken waar de plechtigheid voorafgaand de begrafenis plaats gaat vinden, waar en hoe het afscheid gaat verlopen en wat de laatste rustplaats wordt.
Elderly people holding hands in support on a hospital bed
Thanatopraxie, ook wel een eenvoudige balseming genoemd, is medio 2010 toegestaan in ons land, maar in andere landen werd deze vorm van conservering al veel langer gebruikt. Door de toepassing van thanatopraxie worden conserveringsmiddelen bij een overledene ingebracht waardoor het lichaam gedurende langere tijd mooier zal blijven.
shutterstock_406922887 B
Er wordt steeds vaker voor een crematie gekozen. We gaan samen een mooie locatie voor de uitvaartdienst, de crematie en de condoleance kiezen. Tevens bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor de asbestemming.
Wooden path in Plitvice, Croatia
Bij een uitvaartlocatie denk je misschien aan een aula of uitvaartcentrum, maar je kunt de uitvaart ook in een restaurant, tuin of mooi kasteel organiseren. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. We helpen u graag bij het vinden van een mooie uitvaartlocatie.
video

Het is mogelijk om een uitvaart geheel naar uw wens uit te voeren. In de video ziet u een overzicht van een uitvaart op Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout.

Lees meer