Het is hartstikke mooi om een afscheid in een uitvaartcentrum of aula te houden. Toch is het goed om te weten dat er mooie en bijzondere alternatieven voor een uitvaartcentrum zijn. Daardoor kun je de uitvaart nog meer kunt afstemmen op de wensen van de overledene. Sommige mensen hebben een band met een bepaalde plek in de natuur, in een bepaalde pand of op een mooie locatie. Wij willen graag samen met u kijken welke locatie het beste passend is. Hieronder vindt u alvast wat opties.

 

 

Breda

Crematorium Zuylen is gelegen aan de Tuinzigtlaan 11 in Breda. Midden tussen het prachtige groen van Begraafpark Zuylen omarmen onze gebouwen u als gast op een rustige en warme manier. Wanneer u onze stijlvolle aula’s of condoleance-ruimtes  binnenkomt, voelt u zich op uw gemak. Ook als het gaat om de gastvrijheid van onze medewerkers. Zuylen hanteert een hoge standaard, want alleen dan kunt u op een passende wijze afscheid nemen.

 

Roosendaal

Crematorium Zegestede te Roosendaal ligt direct naast de gelijknamige begraafplaats. Het crematorium heeft de beschikking over twee aula’s. Een aula bevindt zich in het crematorium zelf en de andere in Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw persoonlijke wensen heeft u de keuze uit een van beide aula’s.